Welcome to
Mod The Sims
Online: 1613
News:
Have an account? Sign in:
pass:
If you don't have an account, why not sign up now? It's free!
Other sites: SimsWiki
 Replies: 2 (Who?), Viewed: 8597 times.
Search this Thread
Old 16th Jul 2013, 5:56 AM DefaultCan my Macbook Pro run the Sims 3? #1
renee
Original Poster

Test Subject

Join Date: Jan 2013
Posts: 2


I recently switched from my PC desktop to a Macbook Pro but I'm unsure if I can run Sims and the expansion packs too.
I have Sims 3, World Adventures, Ambitions, Late Night, Generations and Seasons.

My specs:
Processor 2.4 GHz Intel Core i5
Memory 4 GB 1067 MHz DDR3
Graphics Intel HD Graphics 288 MB
Software Mac OS X Lion 10.7.5 (11G63b)

I can provide other specs if you need it. Thanks. c:
Old 3rd Oct 2013, 9:59 AM #2
renee
Original Poster

Test Subject

Join Date: Jan 2013
Posts: 2


Quote:
Originally Posted by renee
I recently switched from my PC desktop to a Macbook Pro but I'm unsure if I can run Sims and the expansion packs too.
I have Sims 3, World Adventures, Ambitions, Late Night, Generations and Seasons.

My specs:
Processor 2.4 GHz Intel Core i5
Memory 4 GB 1067 MHz DDR3
Graphics Intel HD Graphics 288 MB
Software Mac OS X Lion 10.7.5 (11G63b)

I can provide other specs if you need it. Thanks. c:

Please, it'll be great.
Old 3rd Oct 2013, 4:55 PM #3
Mootilda
Site Helper

Join Date: Aug 2006
Posts: 14,387
Thanks: 35096 in 166 Posts
27 Achievements

View My Journal


You don't have a graphics card, which means that you're likely to have problems. Here is an article which explains the problem:
http://simswiki.info/wiki.php?title...nboard_Graphics
 


Section jump:


Powered by MariaDB Some icons by http://dryicons.com.