Welcome to
Mod The Sims
Online: 1685
News:
Have an account? Sign in:
pass:
If you don't have an account, why not sign up now? It's free!
Other sites: SimsWiki
Reply  Replies: 73 (Who?), Viewed: 59600 times.
Search this Thread
Old 8th Jul 2005, 9:25 PM #26
Riggo4482
Lab Assistant

Join Date: Mar 2005
Posts: 119


Nice job simfantastis2 i see your new bookless pics
Old 8th Jul 2005, 9:25 PM #27
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


caz100 goodluck, i don't feel so comfortable with letting you do this but on the otherhand it is a good idea. So go ahead. Thanks
Old 8th Jul 2005, 9:37 PM #28
caz100
Lab Assistant

Join Date: May 2005
Posts: 134
Thanks: 988 in 5 Posts
8 Achievements


Oh yeah also mod_bv that image could work for the loading screen but you would need to make another image for the neighborhood picking screen.
Old 8th Jul 2005, 10:27 PM #29
mod_bv
Inventor

Join Date: May 2005
Posts: 1,109
Thanks: 696 in 10 Posts
8 Achievements


CaZ, I know. Also, Simfantastic, I would be glad ig you vould show me the final outcome.

EDIT: I sound Translvlyian!
Old 8th Jul 2005, 10:42 PM #30
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


mod_bv. You can't really see anything. So i suggest to for it to work someone could make that logo again but put the text and the graphics on the side of the image. Sorry that my logo is still there.
Screenshots
Click image for larger version

Name:  rockin.jpg
Views: 6
Size:  90.0 KB  
Old 8th Jul 2005, 10:55 PM #31
mod_bv
Inventor

Join Date: May 2005
Posts: 1,109
Thanks: 696 in 10 Posts
8 Achievements


SimFantastic, do you have a pic of the loading screen? Thanx in advance~!
Old 8th Jul 2005, 11:00 PM #32
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


Oh i am sorry. You can really edit the picture there. It doesn't work because when it does those flash things. Sorry you can't edit that. Thankyou also.
Old 8th Jul 2005, 11:01 PM #33
mod_bv
Inventor

Join Date: May 2005
Posts: 1,109
Thanks: 696 in 10 Posts
8 Achievements


Quote:
Originally Posted by simfantastic2
Oh i am sorry. You can really edit the picture there. It doesn't work because when it does those flash things. Sorry you can't edit that. Thankyou also.

It's fine.
Old 8th Jul 2005, 11:08 PM #34
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


IF you want you can send me a logo for the rockin expansion pack and i can edit for the logo portion. If you like it that way i can just send you those new files so you can replace it yourself to see it in your game or what ever you want.
Old 8th Jul 2005, 11:24 PM #35
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


angelgodess, are you talking about the logo or the background?
Old 9th Jul 2005, 12:09 PM #36
caz100
Lab Assistant

Join Date: May 2005
Posts: 134
Thanks: 988 in 5 Posts
8 Achievements


Simfantastic2 I just went to your website and checked out the latest screens. the one with the house and the other houses is awesome. I can't wait for Nightlife
Also mod_bv I can't wait for Rockin' the Road, looks great already
Old 9th Jul 2005, 1:20 PM #37
mod_bv
Inventor

Join Date: May 2005
Posts: 1,109
Thanks: 696 in 10 Posts
8 Achievements


Quote:
Originally Posted by caz100
Simfantastic2 I just went to your website and checked out the latest screens. the one with the house and the other houses is awesome. I can't wait for Nightlife
Also mod_bv I can't wait for Rockin' the Road, looks great already

Thanks!
Old 19th Jul 2005, 1:23 PM #38
chrisnjosh
Field Researcher

Join Date: Apr 2005
Posts: 272
Thanks: 366 in 2 Posts
7 Achievements


caz100
Why not join our team?(rockin the road) We have a job for every talent!
Old 19th Jul 2005, 4:13 PM #39
caz100
Lab Assistant

Join Date: May 2005
Posts: 134
Thanks: 988 in 5 Posts
8 Achievements


Hey that would be cool, could I?
Old 19th Jul 2005, 5:52 PM #40
mod_bv
Inventor

Join Date: May 2005
Posts: 1,109
Thanks: 696 in 10 Posts
8 Achievements


Sure, why not?
Old 25th Jul 2005, 12:21 PM #41
animal
Banned

Join Date: Jul 2005
Posts: 3


Thanks Simfantastic2 This Is Exxxxxxellllleeeeennnt
Old 26th Jul 2005, 4:44 AM #42
Alusims
Lab Assistant

Join Date: Mar 2005
Posts: 128
Thanks: 299 in 4 Posts
7 Achievements


Thank you.
Something else I really wanted.
Old 8th Aug 2005, 2:52 PM Defaultwhat is the sims 2 livin' it up? #43
pink_pixie
Instructor

Join Date: Jun 2005
Posts: 431
Thanks: 693 in 19 Posts
7 Achievements


what's the sims 2 livin' it up? I've never seen it

learn from your parents mistakes - use birth control!
Old 8th Aug 2005, 4:08 PM #44
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


It;s not really a game, it is just something i made up, that is what the tutorial is about, to change the starting screen. It is not a real expansion pack
Old 17th Aug 2005, 4:25 PM #45
puppies4ever
Test Subject

Join Date: Aug 2005
Posts: 20


Great job with the tutorial. I just wanted to know, Where can you get paintshop pro and is it free?
Old 17th Aug 2005, 4:45 PM #46
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


Here is a trial version, you need to become a member of that site, so just create a free membership:
http://www.corel.com/servlet/Satell...d=1047024437292
Also i have a older version.
Old 22nd Aug 2005, 3:29 PM #47
simmygurl
Field Researcher

Join Date: Apr 2005
Posts: 242
Thanks: 1 in 1 Posts


Erm.. please help me on this one! I was messing around with all this and now I can't get my original UNI Screen Back. I dont think. I need to open up Uni but If you could just say then I would appreciate it. (blushes)
Old 22nd Aug 2005, 3:54 PM #48
pixie
Field Researcher

Join Date: May 2005
Posts: 319
Thanks: 1766 in 12 Posts
11 Achievements

View My Journal


Well, I wonder, is there a way to change the picture of those two sims in Neighbourhood menu view (you know, those in the upper left and lower right corners of neighbourhood thumbnails). I've been dreaming of a chance to replace them with my custom sims since the day I got the game...
Old 27th Aug 2005, 12:41 AM #49
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


Hi pixie, sorry i got back to you so late, yes you can change them, you can basically change anything you want! All you need to do is follow the same procedure for this tutorial but instead of using the instances i gave search all of them and when you see those sims change them. Note there are more than one sims, so if you dont want any of them there then you need to change them all. Hope i helped.
Old 27th Aug 2005, 12:45 AM #50
simfantastic2
Original Poster

Field Researcher

Join Date: Feb 2005
Posts: 314
Thanks: 24660 in 126 Posts
18 Achievements


Quote:
Originally Posted by simmygurl
Erm.. please help me on this one! I was messing around with all this and now I can't get my original UNI Screen Back. I dont think. I need to open up Uni but If you could just say then I would appreciate it. (blushes)

Hi sorry i got back to you so late. Ok if you backed uped your ui file like i said in the tutorial just simply take the file and put it in the ui folder letting the backup replace the ui file that you edited.
If you did not back up it there is no solution, however if you reinstall the game it will be back to normal, but dont worry, if you are getting Nightlife just leave the way your screen is the way it is, the new nightlife logo will be there instead of yours when you install nightlife.

Here is what i wrote in the tutorial:
TO GET YOUR ORIGINAL SCREEN BACK.

Step 1: Go to the new folder you created and right click on the ui (DBPF File) and click copy.

Step 2: Now go to My Computer/C : Program Files/Ea Games/The Sims 2 University/TSData/Res/UI. And hit ctrl and v at the same time to paste it. When it asks if you want to overwrite just hit yes.
Reply


Section jump:


Powered by MariaDB Some icons by http://dryicons.com.