Welcome to
Mod The Sims
Online: 1421
News:
Have an account? Sign in:
pass:
If you don't have an account, why not sign up now? It's free!
Other sites: SimsWiki
Reply  Replies: 28 (Who?), Viewed: 38917 times.
Search this Thread
Old 16th Dec 2014, 7:25 PM #26
plasticbox
Original Poster

Pettifogging Legalist!



Join Date: Oct 2005
Posts: 11,603
Thanks: 365134 in 1009 Posts
46 Achievements


Updated with the 1.3.18.1010 stuff. Re. stats.set_skill_level (post above) I didnt see that post, will add them as soon as Ive had a chance to check whether this is a debug cheat thing or not. Thanks for posting! =)

Stuff for TS2 TS3 TS4 | Please do not PM me with technical questions we have Create forums for that.

In the kingdom of the blind, do as the Romans do.
Old 15th Jan 2015, 4:27 AM #27
maharet1
Test Subject

Join Date: Mar 2005
Posts: 6


Thank you for posting this. I am no newcommer to sims. I can not get the game console to come up in sims 4. Does not matter which side, does not matter which order the keys are tapped, does not matter whether I lightly tap the keys or mightily press on the keys. It does not even matter if I change key boards. Please tell me what am I doing wrong. I see from the other posts that I am not the only one. Please, please advise. Control+shift+c .. shift+control+c ..does not open the console.
Old 16th Jan 2015, 2:19 AM #28
amc462000
Scholar

Join Date: Feb 2006
Posts: 1,526
1 Achievements


Quote:
Originally Posted by maharet1
Thank you for posting this. I am no newcommer to sims. I can not get the game console to come up in sims 4. Does not matter which side, does not matter which order the keys are tapped, does not matter whether I lightly tap the keys or mightily press on the keys. It does not even matter if I change key boards. Please tell me what am I doing wrong. I see from the other posts that I am not the only one. Please, please advise. Control+shift+c .. shift+control+c ..does not open the console.


you are squishing them all simultaneously right?
Old 7th Aug 2016, 10:24 PM
Simorph
This message has been deleted by Simorph. Reason: delete
Old 19th Dec 2016, 8:19 PM #29
mhgkoobs
Test Subject

Join Date: Dec 2016
Posts: 1


Hi,

Can some one tell me what the code is for culinair cooking??

stats.set_skill_level (adult)major_?????? <level>

Already thnx alot.

Greets from me
Reply


Section jump:


Powered by MariaDB Some icons by http://dryicons.com.