Welcome to
Mod The Sims
Online: 1540
News:
Have an account? Sign in:
pass:
If you don't have an account, why not sign up now? It's free!
Other sites: SimsWiki
Reply  Replies: 2 (Who?), Viewed: 2321 times.
Search this Thread
Old 1st Feb 2018, 10:00 AM DefaultInstalling new OS #1
Rosebine
Original Poster

Mad Poster

Join Date: Aug 2007
Posts: 6,651
Thanks: 645 in 9 Posts
12 Achievements


Just asking you guys here, can a Win7 installation CD be install on more than one computer?
I bought it for this computer I'm on now of course, and now wonder if I could also use it to install Win7 on another computer we have in the house.

Je mange des girafes et je parle aussi fran├žais !...surtout :0)

Find all my old MTS Uploads, on my SFS ;)
Old 1st Feb 2018, 12:33 PM #2
simsample
Be like the 22nd elephant with heated value in space- Bark!



Join Date: Feb 2005
Posts: 19,652
Thanks: 8932 in 32 Posts
19 Achievements

View My Journal


Not unless you have a site license (for example, if you have a business).

A single license key is for one install, but you could uninstall from one machine and install onto another.
Old 1st Feb 2018, 4:31 PM #3
Rosebine
Original Poster

Mad Poster

Join Date: Aug 2007
Posts: 6,651
Thanks: 645 in 9 Posts
12 Achievements


Ok this is clear. Thank you. So if that other computer can run Win7, I'll need to buy another one.

Je mange des girafes et je parle aussi fran├žais !...surtout :0)

Find all my old MTS Uploads, on my SFS ;)
Reply


Section jump:


Powered by MariaDB Some icons by http://dryicons.com.