Welcome to
Mod The Sims
Online: 1354
News:
Have an account? Sign in:
pass:
If you don't have an account, why not sign up now? It's free!
Other sites: SimsWiki
Reply  Replies: 6 (Who?), Viewed: 7135 times.
Search this Thread
Old 28th Jan 2017, 2:57 AM DefaultWhy does Simpe say there is a newer expansion pack installed than it is compatible with? #1
Airelda
Original Poster

Lab Assistant

Join Date: Dec 2004
Posts: 184


I believe I have downloaded the latest SimPE - version 072_01
I have tried both the auto install and manual install versions on their downloads page. When I open them, I get a warning notice that this version of SimPE is for a later expansion pack than I have installed (It specifies later than Mansions and Gardens)

But isn't Mansions and Gardens the latest expansion pack? At any rate, I have all expansion and stuff packs installed.

Should I go ahead and use it anyway? Is there any way to get rid of the error message?
Old 28th Jan 2017, 3:27 AM #2
gdayars
Turquoise Dragon



Join Date: Jan 2005
Posts: 867
Thanks: 1058 in 13 Posts
13 Achievements


You have ultimate collection?

also the latest version is 73.44.
Old 29th Jan 2017, 12:22 PM #3
Airelda
Original Poster

Lab Assistant

Join Date: Dec 2004
Posts: 184


Actually I have all the old discs installed, not Ultimate Collection.

Can you please share a link to the latest version?
Old 29th Jan 2017, 12:26 PM #4
joandsarah77
Needs Coffee



Join Date: Oct 2007
Posts: 21,542
Thanks: 4380 in 48 Posts
21 Achievements

View My Journal


"I dream of a better tomorrow, where chickens can cross the road and not be questioned about their motives." - Unknown
~Call me Jo~
Old 4th Feb 2017, 9:17 AM #5
Airelda
Original Poster

Lab Assistant

Join Date: Dec 2004
Posts: 184


Thank you!
Old 12th May 2017, 2:14 PM #6
Marta Mastalerska
Test Subject

Join Date: Oct 2008
Posts: 4


Hi, I have a similar problem. After upgrading windows 7 to 10 my computer didn't want to open SimPE, so I uninstalled the 0.72 version and downloaded 0.73. Now it reads neighborhoods and Sims, but when I try to open a Sim file the program does nothing. What could be the reason?
Old 14th May 2017, 10:57 PM #7
ladykatsim
Test Subject

Join Date: Apr 2005
Posts: 51


Quote:
Originally Posted by Marta Mastalerska
Hi, I have a similar problem. After upgrading windows 7 to 10 my computer didn't want to open SimPE, so I uninstalled the 0.72 version and downloaded 0.73. Now it reads neighborhoods and Sims, but when I try to open a Sim file the program does nothing. What could be the reason?


I have windows 10 and the UC. I downloaded the latest version of SimPE, and while it will read neighbourhoods, I can't even read Sims. I would appreciate some help too.

kat
Reply


Section jump:


Powered by MariaDB Some icons by http://dryicons.com.