Welcome to
Mod The Sims
Online: 6603
News:
Have an account? Sign in:
pass:
If you don't have an account, why not sign up now? It's free!
Other sites: SimsWiki
Reply  Replies: 3 (Who?), Viewed: 2626 times.
Search this Thread
Old 1st Feb 2019, 3:41 AM DefaultCopying Bones #1
Charity
Original Poster

Mad Poster

Join Date: Jun 2009
Posts: 8,442
Thanks: 3283 in 35 Posts
14 Achievements


Is there any way to copy bone assignments from one mesh to another without having to manually do each vertex?
Last edited by Charity : 1st Feb 2019 at 10:21 AM.
Old 1st Feb 2019, 9:57 AM #2
Gryning
Lab Assistant

Join Date: Feb 2007
Posts: 79


Check out Cmar's Meshing Toolkit, Bloom wrote a tutorial on how to use it for Sims 2 over here.
Old 1st Feb 2019, 11:13 AM #3
Charity
Original Poster

Mad Poster

Join Date: Jun 2009
Posts: 8,442
Thanks: 3283 in 35 Posts
14 Achievements


Thanks! Will that do part of a mesh or does it have to be the whole mesh?
Old 1st Feb 2019, 11:25 AM #4
Gryning
Lab Assistant

Join Date: Feb 2007
Posts: 79


You can choose if you only want to do unassigned parts or the whole thing.
Reply


Section jump:


Powered by MariaDB Some icons by http://dryicons.com.