PDA

View Full Version : Change placement of tv


tete_853
16th Dec 2008, 5:07 PM
I want to make a tv placeable on tables, Ive made a lot of searchs but Ive not found any post with my problem. Can you help me?thanks

Phaenoh
16th Dec 2008, 10:04 PM
Numenor already made these, in a couple different sizes. Either you could use his, or learn from his.

tete_853
16th Dec 2008, 11:00 PM
thanks! Ill look for them