PDA

View Full Version : Second "texture" for diagonals?


thunderwitch
4th May 2008, 7:59 PM
Hi all together,

I added a second texture on a curtain. So I can recolor fabric and cornice separate from each other. Even with the Recolor tool in game... But unfortunately on the diagonal I can only recolor the "old" texture fabric but not my added cornice. But if I recolor it on the straight wall pick it up and hang it on the diagonal wall itīs pretty recolored...

I wonder if it is any possibilty to add this second texture for the diagonal wall,too? :help:

Lethe_s
5th May 2008, 7:58 PM
thunderwitch,
in the package for the diagonal,
go to the gmnd and to the line tsDesignModeEnabled
make sure that your second subset is also in there. Your diagonal takes its colours from the straight version, but you still need to say which subsets are recolourable.
Also make sure that in the line 'tsMaterialsMeshName' both subsets are present, and that they're both referring to the straigh version's cres.

thunderwitch
6th May 2008, 5:20 AM
Hi Lethe,

it works now pretty fine :D

Thanks for your help